Selecteer een pagina

Met mijn ruime ervaring aan zowel inkoop- als verkoopzijde, zorg ik voor het juiste inrichtingsconcept en de beste inkoopcondities.

Graag stel ik mijzelf aan u voor

Voorafgaand aan mijn zelfstandig ondernemerschap, ben ik tijdens mijn carriere werkzaam geweest als inkoper bij een GGZ instelling en accountmanager bij twee projectinrichters. In mijn functie als inkoper was ik verantwoordelijk voor alle interieur- en inventarisprojecten, met als doelgroep psychiatrische patiënten.

Als accountmanager heb ik een groot aantal interieurprojecten begeleid, waarvoor ik interieurconcepten ontwierp en verkocht.

Beide ontzettend leuke ervaringen zorgen er voor dat ik in staat ben om een gedetailleerd programma van eisen op te stellen, passend bij de gebruikers van een pand en de beschikbare financiële middelen. Ik gebruik mijn kennis van de interieurbranche, om het optimale interieurconcept te ontwikkelen. Alleen door samen te werken met bewoners- of cliëntgroepen, hun familie, cliëntenraden, werknemers en managers, kom je in mijn beleving tot het optimale resultaat. Ik hecht dan ook veel waarde aan het creëren van draagvlak binnen de organisatie en zie dat ook als één van mijn kernkwaliteiten.

Het positioneren van uw organisatie is belangrijk. De juiste uitstraling van de werk-, behandel- of woonomgeving, draagt daar zeker aan bij. Graag zet ik in op “out of the box” denken. Daarbij daag ik mijn gesprekspartners uit om vooruitstrevend te kijken naar hun visie. Ik haal mijn kick uit het creëren van vernieuwing in het interieur en denk daarbij in creatieve oplossingen. Meer voor minder is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Aansluitend begeleid ik het aanbestedingstraject, wat leidt tot de juiste inrichting, geleverd door de juiste aanbieder, passend bij de inrichtingsvraag, tegen de juiste prijs.

Femke Touwslager

Projectadviseur

  • Interieuradvies
  • Opstellen programma van eisen
  • ​ Opstellen financiele begroting
    Projectcoordinatie van A tot Z
  • Rechtstreekse inkoopkanalen
  • Concept ontwerp
  • Facilitaire ondersteuning