Selecteer een pagina

Alle referenties

Stepping Stones Home & Care BV

Alie van den Brink

“Femke ervaar ik als een leuk mens en een fijne collega met een duidelijke visie, gedegen vakkennis en een wijze van sam.”

Willem Kippersluis

“Femke is een echte aanrader. Iemand die een goede kijk heeft op grote en kleine projecten, een echte interieurarchitect/styliste.”

 

Nieuwbouw GGZ Delfland

Ellen Dekker

“Wij hebben Femke binnen GGZ Delfland leren kennen als een zeer toegewijde collega.”

Lisette van den Broeck

“Samenwerken met Femke betekent degelijke deskundigheid aan tafel! Grondige kennis van materialen, toepassingen, prijzen en mogelijkheden."

Referentie Willem

“Femke is een echte aanrader. Iemand die een goede kijk heeft op grote en kleine projecten, een echte interieurarchitect/styliste. Iemand die in elke ruimte wel iets moois en bijzonders weet te creëren, qua kleuren, meubels, vloerbedekking, wandafwerking, verlichting, accessoires, inrichten, stylen enz. Ze weet mooie combinaties die op elkaar afgestemd zijn te maken tot in het kleinste detail. Femke is een fijne collega en iemand die van aanpakken weet. Op zijn tijd even een praatje, bakkie koffie en een lach en weer aan de slag. Ze is een echte harde werker. Ik kijk al weer uit naar ons volgende project.”

Willem Kippersluis
Medewerker technische dienst
Stepping Stones Home & care B.V.

Femke Touwslager

Projectadviseur

  • Interieuradvies
  • Opstellen programma van eisen
  • ​ Opstellen financiele begroting
    Projectcoordinatie van A tot Z
  • Rechtstreekse inkoopkanalen
  • Concept ontwerp
  • Facilitaire ondersteuning