Selecteer een pagina

Alle referenties

Stepping Stones Home & Care BV

Alie van den Brink

“Femke ervaar ik als een leuk mens en een fijne collega met een duidelijke visie, gedegen vakkennis en een wijze van sam.”

Willem Kippersluis

“Femke is een echte aanrader. Iemand die een goede kijk heeft op grote en kleine projecten, een echte interieurarchitect/styliste.”

 

Nieuwbouw GGZ Delfland

Ellen Dekker

“Wij hebben Femke binnen GGZ Delfland leren kennen als een zeer toegewijde collega.”

Lisette van den Broeck

“Samenwerken met Femke betekent degelijke deskundigheid aan tafel! Grondige kennis van materialen, toepassingen, prijzen en mogelijkheden."

Referentie Alie

“Femke ervaar ik als een leuk mens en een fijne collega met een duidelijke visie, gedegen vakkennis en een wijze van samenwerking welke voldoende ruimte laat voor de ander. Femke luistert goed naar de ideeën van mensen om haar heen en gaat daarmee professioneel aan de slag. Femke inspireert mensen, is creatief en gedreven in haar vak. De Stepping Stones Home & Care stijl is mede dankzij de inbreng en inzet van Femke ontstaan en groeit met de locaties. Deze stijl is een mooie mix van materialen en kleuren en passend bij de doelgroep en de omgeving. Femke is een harde werker, een prima onderhandelaar en kent goed de weg in “interieurland”. Ik kijk uit naar onze samenwerking m.b.t. de volgende zorgvilla’s waar we weer iets moois van gaan maken.”

Alie van den Brink
Regiomanager zorg en kwaliteit
Stepping Stones Home & Care BV

Femke Touwslager

Projectadviseur

  • Interieuradvies
  • Opstellen programma van eisen
  • ​ Opstellen financiele begroting
    Projectcoordinatie van A tot Z
  • Rechtstreekse inkoopkanalen
  • Concept ontwerp
  • Facilitaire ondersteuning