GGZ Delfland Behandelcentrum Schiedam

projectomschrijving

Touwslager Projectadvies heeft het interieur ontworpen, in samenspraak met de werkgroep inrichting. Deze werkgroep bestond uit cliënten en medewerkers. De wensen en ideeën zijn vertaald in het interieurconcept.

“In 2011 is onze reis van samenwerkingen gestart. Na de eerste kennismaking was het gevoel zo goed dat ik dacht met Femke wil ik deze klus klaren. De klus betrof het inrichten van kliniek De Ridder. Een kliniek voor 140 GGZ patiënten. Een doelgroep die Femke goed kent en ze snapt wat dit vraagt van een inrichtingsconcept. We hebben samen het project De Ridder tot een kleurrijk succes gemaakt!

Sinds dit project is Femke vast onderdeel van mijn team coördinatoren en projectleiders, die samen richting geven aan het Facilitair bedrijf & Vastgoed. Ze voelt als, of eigenlijk is, voor het hele team al jaren een collega!

Met elkaar hebben we veel grote restyle,- nieuwbouw en renovatietrajecten tot een succes gemaakt, waar veel waardering en lof voor is binnen de hele organisatie.

Daar waar de drukte voor mij als manager toeneemt, verandert ook Femke haar rol in de tijd. Dit proces verloopt zo natuurlijk en ik hoef mij als manager niet meer druk te maken. Ze coördineert van planvorming tot en met totale ingebruikname van een nieuw interieurconcept. Ook de concepten veranderen met de tijd. We maken nu veel flexibele huisvestingsconcepten voor bijvoorbeeld poli’s waar een diversiteit aan werkplekken wordt gerealiseerd. Van groepsruimtes en algemene spreek/behandelkamers, tot hippe aanlandplekken met een informele sfeer.

We hebben de afgelopen 10 jaar met veel plezier een huisstijl gerealiseerd voor GGZ Delfland, die kleurrijk, hip en gewaagd is. Hier is absoluut lef voor nodig. De resultaten worden zeer gewaardeerd door gebruikers en bezoekers van de panden.

Ik hoop dat onze samenwerkingsreis nog lang niet is afgelopen en dat ik nog jaren van het werk van Femke mag genieten.”

Ellen Dekker, MMI
Manager Facilitair Bedrijf & Vastgoed