Gezondheidscentrum Archipel Zorggroep Almere

projectomschrijving

Ik heb Femke in 2020 leren kennen. Direct was er een klik op zowel zakelijk als persoonlijk front. Bij Femke is het: what you see is what you get!

Bij Zorggroep Almere was haar eerste project de herinrichting van de algemene ruimten van gezondheidscentrum Archipel. Archipel ligt in de Literatuurwijk in Almere. Het laat zich dan al raden dat in het centrum diverse kenmerken te vinden zijn welke naar literatuur verwijzen. Zo ook de bundel van schrijver J. Slauerhoff genaamd “Archipel”. Met dit als uitgangspunt heeft Femke een prachtige nieuwe inrichting gemaakt. Daarbij is Femke creatief omgegaan met het beschikbare budget. Ze heeft nauwe afstemming gehad met afgevaardigde uit het centrum. Femke doet die afstemming zeer professioneel: ze luistert goed naar de aangedragen punten en neemt dit mee in haar afwegingen. Het gehele projectmanagement, van ontwerp tot uitvoering is goed bij haar in handen. Daarbij heeft ze oog voor de zorg, houdt ze rekening met alle facilitaire aspecten (van het regelen van de schoonmaak, beveiliging et cetera tot het bestellen van de kleinste details qua inrichtingszaken). Oftewel: van A tot Z regelt zij de zaken.

Femke is een echte aanpakker. Ze is in staat om een helicopterview te houden. Daarbij kan ze zeker inzoomen op het detailniveau indien nodig. Ze kent haar leveranciers goed, heeft haar productkennis op orde. Ze is transparant in wat en waarom ze dingen doet en de samenwerking verliep altijd professioneel en plezierig.

Inmiddels ben ik niet meer werkzaam bij Zorggroep Almere, maar de samenwerking die wij gestart zijn zet zij nu voort binnen de organisatie.

Cindy Rosendahl
Manager facilitair en vastgoed