Familiehuis Daniel den Hoed

projectomschrijving

Touwslager Projectadvies heeft samen met de opdrachtgever het interieur ontworpen. We zijn zo’n 2 jaar voor de oplevering al gestart met het ontwikkelen van het totaal interieurconcept. Hierdoor hebben we alle interieurfacetten gedetailleerd kunnen uitwerken. Dit heeft geleid tot een interieur dat tot in detail klopt. Van plafond- en wandafwerkingen, tot vloeren en deuren, van verlichting tot deurbeslag, van meubilair tot en met het volledige klein inventaris als de keukeninrichting en de accessoires.
Er zijn 27 gastenkamers en 3 studio’s gerealiseerd. Daarnaast onder andere een grote gemeenschappelijke keuken, huiskamer, eetkamer, bibliotheekruimte, stilteruimte, fitnessruimte, lobby en verschillende kantoorruimtes.
Ondanks een beperkt budget, is door de inzet van vele leveranciers dit eindresultaat mogelijk gemaakt.

“Femke heeft van eind 2018 tot eind 2020 naar volle tevredenheid ondersteund bij de inrichting van het nieuwe en grotere Familiehuis Daniel den Hoed (6 etages, ca. 3340 m2). Het interieurconcept van de architect en onze wens om vooral een huiselijke en warme sfeer te creëren, wist zij direct goed te vertalen in de juiste materialen. Femke beschikt over ruime productkennis en haar relevante werkervaring aan zowel verkoop- als inkoopkant biedt voordelen voor haar opdrachtgevers. Ze heeft haar uitgebreide netwerk van leveranciers ingezet om, binnen het beperkte budget van ons goede doel, het maximale te realiseren. De samenwerking met Femke was heel plezierig waardoor het echt “een project van samen” is geworden. Haar energieke inzet en onze bijzondere klik hebben geleid tot een mooi, warm huis waar iedereen zich thuis voelt en waar we enorm trots op zijn!”

Rachel Maréchal ,
Directeur Familiehuis Daniel den Hoed